FlexChallenge

In nieuw jasje: MuscleTotaal Coaching

Per maand af te sluiten

Persoonlijke trainingssessies

Voedingsadvies op maat

Schema’s op maat

Foto vastlegging

Vetmetingen

Techniek training/advies

muscletotaal Coaching of wedstrijdbegeleiding

Het Flex Challenge begeleidingsprogramma wordt vanaf heden voortgezet in een nieuw jasje onder de naam Muscletotaal Coaching of Muscletotaal wedstrijdbegeleiding.

Coaching betekent dat je een maatwerk voedingsschema krijgt, maar ook een persoonlijk trainingsschema en iedere maand minimaal 60 minuten 1-op-1 contact met je persoonlijke coach.

Wedstrijdbegeleiding is intensiever met minimaal 60 minuten 1-op-1 contact per twee weken. Maar ook krijg je poseerlessen van je persoonlijke coach.

resultaat

Al meer dan 10 jaar geleden begin Harry de Jonge met de FlexChallenge en heeft inmiddels honderden mensen (jong en oud) in de beste shape van hun leven gekregen.

In 2021 zal FlexChallenge verder gaan onder de naam MuscleTotaal coaching en ligt de nadruk meer op persoonlijke begeleiding. Of je nu wilt afvallen of wilt deelnemen aan een wedstrijd, bij MuscleTotaal Coaching zit je altijd goed.

Meer dan 10 jaar ervaring

Honderden mensen gingen je voor

Afvallen en op gewicht komen is en blijft een onderwerp waar we voortdurend mee bezig zijn. Zeker nu de corona situatie ons heeft geconfronteerd dat een gezond leefpatroon van levensbelang kan zijn.

Stop met diëten en start met Muscle Totaal Coaching voor een gezond en blijvend resultaat.

Honderden gingen je voor

Alle diëten werken maar zijn lastig vol te houden. Aanpassen ven je eet- en leefgewoontes is het fundament van Muscle Totaal Coaching en daar gaan e samen aan werken. Geen uithonger dieet, maar lekkere uitgebalanseerde voeding en voldoende (kracht) sport gecombineerd met persoonlijk advies en begeleiding in onze eigen luxe gym in Veldhoven.

bewezen concept

Coaching & begeleiding