Prijzen & abonnementen

Machines voor iedere spiergroep

Begeleiding aanwezig

Geen wachtrijen

Serieuze trainingsatmosfeer

Ook personal training

Voedingsadvies

Gym én fysieke winkel

Waarom muscletotaal

Trainen met de beste plate loaded machines en losse gewichten in een fijne gym waar mensen serieus willen trainen en ook echt resultaat boeken. In onze gym trainen mensen van alle leeftijden individueel of onder begeleiding. Daarnaast koop je in onze fysieke winkel tegenover de gym een breed scale voedingssupplementen  en verkopen we ook accessoires en kun je er terecht voor zowel dames als heren sportkleding.  

Prijzen & Abonnementen

Openingstijden Gym: Maandag t/m vrijdag: 8:30-22:00 Zaterdag 10:00-17:00 Zondag 10:00-14:00
Openingstijden shop: Maandag t/m vrijdag 10:00-18:00 Zaterdag 10:00-17:00 Zondag gesloten
Muscletotaal De Run 3124 5503 LH Veldhoven 040-8443377

*Prijzen op onze website zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

sportschool

Muscletotaal sportschoolabonnement

Muscletotaal biedt een optimale keuzevrijheid. Met opties voor een flexibel abonnement, betalen per maand of koop eenn losse dagpas om in onze gym te trainen. Maak gebruik van onze professionele trainingsschema’s.   

vanaf € 35 per maand

Flexibele abonnementen 1,3,6,12 maanden

Wil je regelmatig trainen? Kies dan voor een abonnement voor 3, 6 of 12 maanden met toegang tot alle faciliteiten en toestellen (kracht en cardio). Wil je kortstondig intensief trainen kies dan voor betalen per maand. 

Abonnement of per maand

Wil je een bezoek aan onze winkel combineren met een training dan kun je met een losse dagpas onbeperkt trainen in onze gym.

Dagpas € 6,00

coaching

Muscletotaal coaching

Je krijgt een persoonlijk voedingsplan, maar ook een persoonlijk trainingsschema. Iedere maand heb je minimaal 60 minuten 1-op-1 contact met je coach. Je krijgt korte PT sessies en we maken foto’s om je progressie vast te leggen. MuscleTotaal Coaching kun je afsluiten voor 3, 6 of 12 maanden voor € 100 per maand.

Coaching € 100 per maand

Muscletotaal wedstrijdcoaching

Dit is een intensiever begeleiding dan onze reguliere coaching en bedoelt ter voorbereiding aan deelname aan een wedstrijd. Je hebt om de week minimaal 60 minuten persoonlijk contact met je coach en krijgt naast alle reguliere begeleiding ook poseerlessen.

wedstrijdcoaching € 200 per maand

wat onze klanten vertellen

Klanten reviews

Muscletotaal biedt een perfecte combinatie van een sportschool en fitness shop. Voor iedere spiergroep is er wel een aparte machine met losse gewichten. Harry en Tim voorzien je graag van advies als het gata om de juiste uitvoering. Ik heb ook twee jaar voedingsbegeleiding gehad en daar heel veel van geleerd. Inmiddels heb ik een stabiel voedingspatroon en kan ik de gemaakte progressie zonder probemen behouden. Als 50-plusser kan ik met recht zeggen dat ik bij Muscletotaal in de beste vorm van mijn leven gekomen ben!

Frank Zegers

We zijn enthousiast gemaakt door een trainer en een stagiaire bij Muscletotaal en hebben geen minuut spijt," aldus Joke. "De sfeer bij Muscletotaal is erg leuk. Je ziet dat juist de meer ervaren mensen bereid zijn je even te corrigeren als je iets verkeerd doet, iets wat je bij de meeste sportscholen niet ziet. Iedereen traint hier ook echt met goede schema's en dat levert resultaat op. Ik ga elk jaar op skivakantie en merkte de laatste keer dat ik ondanks mijn leeftijd nu gewoon mee kan doen met mijn kinderen, ik hoef niet meer tussendoor te rusten. "Ik merk het ook, " zegt Lionne. Ik moet op mijn werk (onderwijs) veel trappenlopen en dat kost geen moeite meer. Ik voel me gewoon fitter en het trainen is gewoon leuk. We trainen met drie vriendinnen en naast het sporten kunnen we gezellig bijkletsen als we na afloop aan de koffie gaan."

Joke Bottcher (63) en Lionne Hones (60)

Ik wou je nog even laten weten dat je echt een prachtige zaak runt.
Een walhalla voor iedereen die krachtsport beoefent.
Daarnaast viel het vooral op dat er een zeer goede ongedwongen sfeer hangt.
Wederzijds respect onder de leden.
We gaan in de toekomst vaker langskomen in het weekend.
Nogmaals thanks voor het goede onthaal en ik wens je nog een fijn weekend.

Dave Vermeeren