wedstrijdbegeleiding

Voedingsadvies

trainingsschema’s

personal training

persoonlijke benadering

vet verliezen

afvallen

Meer spiermassa

wedstrijdvoorbereiding

TEAM Muscle totaal

Naast de “gewone” coaching van mannen en vrouwen die af willen vallen of spiermassa willen winnen (meestal beiden) is Muscletotaal ook gespecialiseerd in wedstrijdbegeleiding. Wat houdt dat in?

Bij wedstrijdbegeleiding zorgen we dat je als atleet volledig klaargestoomd wordt voor het podium. Uiteraard kunnen we je genetische aanleg niet veranderen, maar wel kunnen we het beste uit je halen van wat er in zit. We helpen je met poseren, met het zo laag mogelijk brengen van je vetpercentage en de laatste fase helpen we je met het verlagen van je onderhuidse vochtgehalte zodat je zo gedefinieerd mogelijk op het podium staat. Elke twee weken meten we je vetpercentage en je gewicht en bekijken we je fysiek om bij te kunnen sturen.

wedstrijd

kom in 2023 in de beste shape van je leven

Lichtstad Open

Muscletotaal boekte met zijn atleten al veel successen. Zo behaalde dit jaar bijvoorbeeld een van onze atleten twee klasse overwinningen, twee overall titels, de best poser prijs en de best men of the day award bij de Lichtstad Open 2022! Bijna al onze atleten namen een beker mee naar huis! Natuurlijk kunnen we niets garanderen, per slot van rekening ben je zelf natuurlijk degene die het moet doen en wij zijn daarbij een instrument. Maar wel een goed instrument! Je kunt altijd langskomen voor info of een intake. Bel voor een afspraak! 040 8443377

 

150+ deelnemers

Wat onderscheidt Muscletotaal Gym van alle andere gyms die er zijn? Bij Muscletotaal boek je resultaten! Muscletotaal heeft niet alleen het meest complete aanbod aan apparatuur, maar we zien er ook op toe dat je de oefeningen goed doet en maken voor iedereen die dat wil echt professionele schema’s waar je echt iets aan hebt. Bovendien kunnen we je ook helpen je voeding op orde te brengen zodat al je inspanningen ook echt tot resultaat leiden.

écht resultaat boeken!

Lichtstad Open 2023