SAP event

Body Building C en D klasse

Mens Physique (MAP)

Bikini Fitness

Bikini Welness

Voedingsupplementen

Fitness kleding

fitness expo

Strenght & Physique event

Het S.A.P. (Strenght And Physique) evenement wordt in 2021 niet georganiseerd. Door de coronacrisis zijn er nog veel sponsoren afwachtend en ook is het voor verschillende sportbonden moeilijk nog dit jaar een geschikte gezamenlijke datum te vinden aan het eind van dit jaar. Door deze onzekerheden is besloten alles nog een jaar door te schuiven.

competitie

SAP event is een begrip in de body building wereld. Al negen keer organiseerde Muscletotaal dit totale krachtsport event dat naast body building ook mens physique en diverse bikini klasses bevat. 

Maar ook sporten zoals calesthenics, powerlifting en cross fit komen ruimschoots aan bod. Daarnaast zijn er altijd tientallen stands met alle bekend merken supplementen en fitness kleding. 

Vanwege de corona situatie kon de tiende editie in 2020 geen doorgang vinden. Via deze website informeren we je over de actuele planning voor het volgende SAP event.

Volgende Editie 2022 

grootste krachtsport event in benelux

SAP cup kent altijd de meeste deelnemers in iedere individuele klasse en is dé wedstrijd voor beginners. Vele toppers van nu zijn op de sap cup begonnen.

200+ deelnemers

Onze Expo kent vele tientallen stand met alle toonaangevende merken als het gaat om voedingssupplementen en kleding. Denk aan XXL Nutrition, Golds Gym etc.

Wil je jouw merk ook promoten op de volgende editie van het SAP event, of wil je het event sponsoren, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

EXPO

Strenght And Physique